Tervetuloa herkuttelemaan ravintolaamme!

Lonnan ravintola ja museorakennus palvelevat saarivieraitaan kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun. Lonnan ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalistamme elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on päivittäin nähtävissä vain ravintolan seinällä. Tarjolla kuitenkin on aina liha-, kala- sekä kasvisruokaa alkuna ja päänä sekä pari jälkiruokaa. Huomioimme tietenkin myös mahdolliset erikoisruokavaliot. Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistamme mukana. Lonnan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi rennolla ja kesäisellä otteella.

Ravintolassamme on 60-paikkainen ja erittäin lämpimästi suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Varauksen teet parhaiten alle 10 hengen seurueille varauskalenteristamme. Yli 10 hengen varauksissa pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Emmiin osoitteessa emmi@lonna.fi .

Varauksen ravintolaan voi normaalisti tehdä maanantaista lauantaihin klo 12-21 ja sunnuntaisin klo 12-16 väliselle ajalle.

Kesäkauden tarkemmat aukioloajat poikkeusolosuhteineen löydät täältä.

Tervetuloa ravintolaamme kokemaan hyviä hetkiä!