Lonnan ravintola avaa ovensa taas ensi keväänä.


Lonnan ravintola ja museorakennus palvelee asiakkaitaan kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun. Lonnan ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalistamme elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on usein nähtävissä vain ravintolan seinällä. Tarjolla kuitenkin on aina lihaa, kalaa sekä kasvisruokaa jälkiruokineen. Huomioimme tietenkin myös erikoisruokavaliot. Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistamme mukana. Lonnan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi rennolla ja kesäisellä tyylillä.

Ravintolan sisätiloissa on 60 asiakaspaikkaa, joihin voi tehdä pöytävarauksia. Varauksen teet parhaiten alle 12 hengen seurueille varauskalenteristamme. Yli 12 hengen varauksissa pyydämme olemaan yhteydessä ravintolapäällikköömme osoitteessa tanja@lonna.fi. Varauksen ravintolaan voi tehdä ma-la klo 12-21 sekä sunnuntaisin klo 12-15. Ravintolan yhteydessä palvelee 60-paikkainen terassi, jonne emme ota varauksia.

Tervetuloa saaristoon!