Tervetuloa herkuttelemaan ravintolaamme jälleen 3.5.2019 alkaen!


Lonnan ravintola ja museorakennus palvelee asiakkaitaan kesäkaudella toukokuusta syyskuun loppuun. Lonnan ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalistamme elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on päivittäin nähtävissä vain ravintolan seinällä. Tarjolla kuitenkin on aina liha-, kala- sekä kasvisruokaa alkuna ja pääruokana sekä pari jälkiruokaa. Huomioimme tietenkin myös erikoisruokavaliot. Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistamme mukana. Lonnan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi rennolla ja kesäisellä tyylillä.

Ravintolassamme on 60-paikkainen ja erittäin lämpimästi suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Varauksen teet parhaiten alle 10 hengen seurueille varauskalenteristamme. Yli 10 hengen varauksissa pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Lauraan osoitteessa laura@lonna.fi .

Varauksen ravintolaan voi tehdä ma-la klo 12-21 väliselle ajalle sekä sunnuntaisin klo 12-15. Ravintola sulkeutuu lautta-aikataulujen puitteissa.

Tervetuloa ravintolaamme kokemaan hyviä hetkiä!