LONNA X EASTER   ❤️

Kelin suosiessa ja auringon paistaessa olemme päässeet tänä vuonna Lonnaan paljon normaalia aikaisemmin ja päätimme ilahduttaa teitä kesäisin terveisin jo pääsiäisenä.

Meidän ihastuttavat kokit Tomi ja Riccardo esivalmistelevat Lonnassa maukkaita annoksia joka päivä viidellekymmenelle herkuttelijalle 10.-13.4.2020. Nämä annoskokonaisuudet viimeistelet ruokien mukana saapuvien ohjeiden mukaan ja luot täydellisen Lonna-hetken kotikeittiöstäsi käsin.

Tarjolla on joko liha- tai kasviskokonaisuus.
Liha-annos sisältää karitsaa, porkkanaa ja lehtikaalia.
Kasvisannos juuriselleriä, spelttiä ja punaherukkaa.
Molemmissa jälkkärinä mesijuurta, mustikkaa ja hasselpähkinää.
Lisänä saaren leipä ja levite.
29€/ruokailija

Tilaus ja maksu tehdään oikealla olevan ravintolan pöytävarauskalenterin kautta.

Kaikki annokset ovat laktoosittomia. Huikkaathan, jos olet gluteeniton.
Muita ruokarajoitteita emme tällä kertaa pääse huomioimaan.

Meidän kippari-Ville kuljettaa veneellä herkut päivittäin Lonnan keittiöstä maihin noudettavaksi. Maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä ja nouto tilauksesi päivänä Katajanokalta,
Kanavaranta 11, klo 14-16.

Lisäinfoa saa tarvittaessa meidän Emmiltä,
emmi@lonna.fi +358442392690.

Ihastuttavia herkkujen tilaamishetkiä ja terveiset saaristosta!

 

**********************************************************************

Tervetuloa herkuttelemaan ravintolaamme!

Lonnan ravintola ja museorakennus palvelevat saarivieraitaan kesäkaudella toukokuusta syyskuun loppuun. Lonnan ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalistamme elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on päivittäin nähtävissä vain ravintolan seinällä. Tarjolla kuitenkin on aina liha-, kala- sekä kasvisruokaa alkuna ja päänä sekä pari jälkiruokaa. Huomioimme tietenkin myös mahdolliset erikoisruokavaliot. Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistamme mukana. Lonnan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi rennolla ja kesäisellä otteella.

Ravintolassamme on 60-paikkainen ja erittäin lämpimästi suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Varauksen teet parhaiten alle 10 hengen seurueille varauskalenteristamme. Yli 10 hengen varauksissa pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Emmiin osoitteessa emmi@lonna.fi .

Varauksen ravintolaan voi tehdä ma-la klo 12-21 ja su klo 12-16 väliselle ajalle.  Ravintola sulkeutuu lautta-aikataulujen puitteissa.

Tervetuloa ravintolaamme kokemaan hyviä hetkiä!