Lonnan ravintola on suljettu tältä kaudelta. Tervetuloa nauttimaan taas ensi toukokuussa 2019!


Lonnan ravintola ja museorakennus palvelee asiakkaitaan kesäkaudella toukokuusta syyskuun loppuun. Lonnan ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalistamme elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on usein nähtävissä vain ravintolan seinällä. Tarjolla kuitenkin on aina lihaa, kalaa sekä kasvisruokaa jälkiruokineen. Huomioimme tietenkin myös erikoisruokavaliot. Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistamme mukana. Lonnan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi rennolla ja kesäisellä tyylillä.

Ravintolan sisätiloissa on 60 asiakaspaikkaa, joihin voi tehdä pöytävarauksia. Varauksen tekoa suosittelemme erittäin lämpimästi. Varauksen teet parhaiten alle 10 hengen seurueille varauskalenteristamme. Yli 10 hengen varauksissa pyydämme olemaan yhteydessä Lauraan osoitteessa laura@lonna.fi. Varauksen ravintolaan voi tehdä ma-la klo 12-21 sekä sunnuntaisin klo 12-15. Ravintolan ulkopuolella on terassi, johon emme ota varauksia ja se on myös Vohvelibaarin vieraiden käytössä.

Tervetuloa saaristoon taas ensi toukokuussa 2019!