Mikä on Lonna?

Sulje silmäsi ja mielikuvittele hetki kaikkein siisteintä kesäfiilistä. Kuuluisiko siihen laineiden liplatusta, lämpimästi paahtavaa aurinkoa, rakkaimpien ystävien, huippukollegojen tai ihanien perheenjäsenten ilahduttavaa puheensorinaa ja hersyvää naurua? Vai fiilistelisitkö täydellisen kahvikupposen äärellä, käsikkäin käveleviä pariskuntia, leikkivien lasten riemunkiljahduksia tai ensimmäistä kertaa Suomen saaristoon astuneita kansainvälisiä vieraita? Toivoisitko mieleenpainuvia kohtaamisia turvallisessa ja historiallisesti mielenkiintoisessa viehättävässä saariympäristössä lempimusiikkiasi kuunnellen?

Lonna on turvallinen saari, meille ja sinulle. Saari, jossa luodaan hyviä hetkiä vain 10 minuutin meriseikkailun päässä Helsingin Kauppatorilta. Lonna saa hymyn huulillesi ja mielesi rentoutumaan, lupaamme sen. Lonnaan juuri sinä, ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai alkuperään katsomatta, olet äärimmäisen tervetullut! Meille jokainen saarivieras on kullan arvoinen ja tahdomme tehdä juuri sinun päivästäsi ikimuistoisen. Myös koirakaverit ovat tervetulleita saarelle terasseille ja kahvilaan.

Lonnassa aistit lämpimän vieraanvaraisuuden luomua ja kestävästi lähiruokaa tarjoilevassa ravintolassa herkutellen tai lempeistä löylyistä yleisessä saunassamme nauttien. Saatat löytää itsesi rantakallioilta katsomassa Stadin kauneinta auringonlaskua tai kahvilan terassilta siemaillen lempijuomaasi. Ihastuttavat lonnalaiset kertovat aina parhaat vinkkinsä täydelliseen kesäpäivään vierailusi lomassa.

Lonna on hyväntuulenkeidas, jossa me pidämme sinusta maailman parasta huolta ❤️

Nähdään Lonnassa hyvien hetkien parissa!