Pyrimme toiminnassa huomioimaan monet eri kestävyyden osa-alueet ja näin ollen YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ovat hyvä ja tärkeä perusta toiminnallemme. Meillä on hallussa Good Travel Seal-sertifikaatti ja sen myötä, helmikuussa 2023, meille on myönnetty Sustainable Travel Finland-merkki.

YMPÄRISTÖ

Tunnemme toimintaympäristömme hyvin ja arvostamme ja kunnioitamme sitä kaikessa tekemisessämme.

SOSIAALINEN

Pyrimme toimimaan kaikkia kohtaan oikeudenmukaisesti, fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia edistäen.

KULTTUURINEN

Vaalimme kulttuuriperintöä toimintaympäristössämme ja tahdomme sen säilyvän myös tuleville sukupolville

TALOUDELLINEN

Näin pandemian jäljiltä meillä on vielä jonkun matkaa taloudelliseen tasapainoon, jossa olisimme valmiita kohtaamaan vaikka esimerkiksi uusia taloudellisia haasteita. Yritämme kuitenkin parhaamme, jotta voimme jatkossakin tarjota työpaikkoja saaristossa ja kulkea kohti tasapainoista talouskasvua.

LAATU

Panostamalla laatuun eri osa-alueiden myötä, pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti parempia hetkiä saaristossa, kokemuksen, fiiliksen, ruoan, juoman, palvelun sekä visuaalisuuden myötä.

IHMISOIKEUDET

Meidän mielestämme kaikki ovat yhdenvertaisia ikään, sukupuoleen, alkuperään tai seksuaalisuuten katsomatta. Annamme kaikenlaisille persoonille tilaa, yhteisöllisyyttä kunnioittaen.

TERVEYS

Emme tahdo toiminnallamme kuormittaa kenenkään terveyttä. Tarjoamme työhyvinvointia tukevaa työterveyttä ja kanavia, joissa voi kertoa iloista, murheista, suruista tai hauskoista hetkistä.

TURVALLISUUS

Tahdomme mahdollistaa paikan, jossa kaikilla on turvallinen olo olla, vierailla, viihtyä ja/tai tehdä työtä oman persoonansa kautta, aivan omana itsenään.

RISKIT

Pyrimme mahdollisimman hyvin ymmärtämään toimintaamme kohdistuvat riskit ja tekemään muutoksia niiden tiimoilta toimiaksemme mahdollisimman hyvin toimintaamme suhteuttaen. Tällä hetkellä suurimmat hallintaa vaativat riskit ovat vallitseva energiakriisi, inflaatio sekä työvoimapula.

KRIISINHALLINTA

Pyrimme viestimään ja hoitamaan epäsuotuisia tapahtumia mahdollisimman ripeästi ja selkeästi. On sitten kysymyksessä laaja sähkökatko, liian kova merenkäynti tai terveydellisistä syitä keskeytynyt palveluntarjonta saarella, viestimme heti mahdollisimman monikanavaisesti.