Saaren sympaattinen sydän, ravintolan alakerrassa toimiva baari on persoonallinen ja täydellinen kohtaamispaikka merellisessä Helsingissä.  Meidän baarista saaren vieraiden on helppo aloittaa vierailu Lonnassa tai vaikka päättää se sinne. Sydämellinen henkilökuntamme opastaa mielellään saaren eri palveluihin ja samalla tarjoilee vieraille herkullista pientä syötävää virkistävien juomien kera.

Voit nautiskella vaikka ihanan aperitiivin ennen ravintolaan siirtymistä tai tupsahtaa iltapalalle saunan jälkeen. Vaihtoehtona on myös ottaa pieni hetki chillailuun ja maistella persoonallisesti koottu kolmen viinin tasting.

Baarista saaren vieraat voivat ottaa mukaan ulko- ja sisäpelejä tai vaikka mukavan ilmasohvan suunnatessa fiilistelemään päivää rantakallioille.

Viihtyisässä baarissa on tarjolla kiinnostavien ja kesäisten viinien lisäksi, kahveja, erilaisia virvokkeita sekä panimotuotteita. Herkulliset pienet annokset sopivan täydellisesti lasillisen kylkeen. Valikoima on rakennettu tukemaan muita saaren palveluja. Baarin yhteydessä on oma erillinen terassi.

Baariin emme ota ollenkaan pöytävarauksia. Tila on kaikkien saarivieraiden vapaassa käytössä. Voit vaivattomasti nappasta vaikka virkistävän espresson tai fiilistellä lasillisen oman maahantuonnin viiniä. Te kaikki olette lämpimästi tervetulleita viettämään ilahduttavaa ja rentouttavaa kesähetkeä baarissamme.

Baari on avoinna koko kauden ajan tiistaista lauantaihin.