Saaren sympaattinen sydän, ravintolan alakerrassa toimiva kahvila & baari on persoonallinen ja täydellinen kohtaamispaikka merellisessä Helsingissä. Meidän kahvila & baarista saaren vieraiden on helppo aloittaa vierailu Lonnassa. Sydämellinen henkilökuntamme opastaa saaren eri palveluihin sekä tarjoilee vieraille herkullista pientä syötävää virkistävien juomien kera. Kahvila & baarista saaren vieraat voivat ottaa mukaan ulko- ja sisäpelejä tai vaikka mukavan ilmasohvan suunnatessa fiilistelemään päivää rantakallioille.

Viihtyisässä kahvila & baarissa on tarjoilemme upeiden kahvien lisäksi, herkullisia suolaisia ja makeita vohveleita, maukkaita pientilaviinejä sekä erilaisia drinkkejä ja virvokkeita. Valikoima on rakennettu täydellisesti tukemaan muita saaren palveluja. Kahvila & baarin yhteydessä on oma erillinen terassi.

Kahvila & baariin emme ota ollenkaan pöytävarauksia. Tila on kaikkien saarivieraiden vapaassa käytössä. Voit vaivattomasti nappasta vaikka virkistävän espresson tai fiilistellä lasillisen oman maahantuonnin viiniä. Te kaikki olette lämpimästi tervetulleita viettämään ilahduttavaa ja rentouttavaa kesähetkeä kahvila & baarissamme.

Kahvila & baari on avoinna koko kauden ajan tiistaista lauantaihin.