Lonnan saaressa on mahdollista järjestää myös inspiroivia kokouksia tai tapaamisia. Vain kymmenen minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorilta irrottaudutaan ihanasti arjesta ja päästetään luovuus valloilleen upeassa merellisessä ympäristössä. Saarelta löytyy tilat niin pienempiin tiimipalavereihin kuin suurempien seminaarien järjestämiseen. Kokouksien ja tapaamisten lomaan järjestyy myös herkulliset kokoustarjoilut.

Vartiotupa

Vartiotupa on saaren vanhin rakennus ja se sijaitsee saunan vieressä. Tuvan päädyssä on rentoon kokousteluun sopiva valoisa tila hurmaavalla merinäköalalla. Tila toimii erinomaisesti alle 10 vieraan palavereihin tai luoviin workshoppeihin.

KOKOUS 2-10 VIERASTA
Varustus: 55” LCD näyttö, fläppitaulu, langaton netti sekä muistiinpanovälineet
Tila käytettävissä klo 9-17,

Tilavuokra on 390€ (sis.alv)

Keltainen talo

Keltainen talo on upea, lämminhenkinen 120 m2 hirsiseinäinen ja puulattiainen tila, josta aukeaa kaksi leveää ovea merelle. Tila sopii erinomaisesti jopa 40 vieraan seminaareihin tai kokouksiin.

KOKOUS 10-40 VIERASTA
Varustus: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, langaton netti sekä muistiinpanovälineet

Tilavuokra on 150€/h (sis.alv)

(minimi varausaika 2h)

Miinamakasiinit

Miinamakasiinit toimivat suurempien ryhmien kokouspäiviin ja seminaareihin. Tunnelmallisessa Päämakasiinissa on mahdollisuus järjestää kokous jopa 80 vieraalle. Ottamalla makasiinialueen molemmat rakennukset käyttöön, pystytään tiloissa järjestämään myös isompia tapahtumia.

KOKOUS 40 – 80 VIERASTA / SEMINAARIT KAHDESSA TILASSA JOPA 160 HENKEÄ

Varustus: videotykki, valkokangas, langaton netti, laitteet taustamusiikkia varten
Tila käytettävissä klo 9-16.

Tilavuokra on 1300€ (sis.alv)

Kokoustarjoilut

Kevyt energisoiva aamupala, ruokaisa lounas sekä virkistävä iltapäiväkahvi

62€/vieras (sis.alv)

Kysy myös muita vaihtoehtoja.