Tervetuloa herkuttelemaan Lonnan ravintolaan!

Lonnan ravintolassa ilahduttamme saarivieraita kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun. Ravintolassa tarjoilemme laadukasta ja kesäistä saaristoruokaa modernilla otteella. Käytämme saatavuuden mukaan tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa, aina tuntien ruoan alkuperän. Ravintolavierailun täydentää aperitiivihetki alakerran baarissa tai vaikkapa rentouttava after dinner-juoma ruokailun jälkeen.

Ruokalistat elävät sesongin ja saatavuuden mukaan. Ravintolassa on aina tarjolla keittiömestarin yllätysmenun lisäksi liha-, kala- sekä kasvisannos alkuna ja päänä sekä pari jälkiruokaa. Huomioimme tietenkin aina myös mahdolliset ruokarajoitteet. Niistä voi kivasti huikata varauksen yhteydessä.

Ajatuksella ja ammattitaidolla valittu mielenkiintoinen viini- ja juomavalikoima elää ruokalistojemme mukana. Oman viinimaahantuonnin aloitimme vuonna 2023, joten valikoimassa on aina myös meille hyvin rakkaita ja spesiaaleja viinejä.

Meidän ihastuttava henkilökunta toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi herkuttelemaan ja fiilistelemään, viettämään niitä kesän hyviä hetkiä! Vieraanvaraisuus on meille aina kaiken keskiössä!

Ravintolamme on 60-paikkainen ja erittäin lämpimästi suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Alle 10 vieraan seurueille varauksen teko hoituu parhaiten varauskalenteristamme. Yli 10 vieraan varauksissa pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Telluun osoitteessa  tellu@lonna.fi

Järjestämme tilauksesta myös viinitastingeja. Ottakaa ihanasti yhteyttä niidenkin tiimoilta meidän Telluun, niin katsellaan minkälainen kokonaisuus saataisiin kasaan vaikka aperitiivitastingin parissa.

Varauksia ravintolaan voi kesäkauden aikana tehdä tiistaista lauantaihin. Baariin emme ota varauksia ollenkaan.

Kesäkauden tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa Lonnan ravintolaan kokemaan hyviä hetkiä!