Tervetuloa saaristoon löylyihin taas ensi kesänä!

Lonnan saaren uusi yleinen sauna on kunnianosoitus perinteiselle saunakulttuurille. Hirsirunkoisesta saunasta löytyy miesten ja naisten parvisaunat jotka lämpeävät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla.

Molempiin saunatiloihin mahtuu kerrallaan 20 vierasta. Aloitusaikoja on porrastettu niin, että naisten ja miesten puolelle aukeaa kymmenen paikkaa aina tasatunnein. Paikkoja voi varata tiistaista lauantaihin kello 14 – 19 välillä. Saunomisaika on kaksi tuntia, jolloin viimeinen saunavuoro päättyy kello 21. Saunan yhteydessä on suuri yhteinen vilvoitteluterassi josta aukeaa upeat maisemat saaristoon.

Saunojen varaustilanteen löydätte viereisen kalenterin kautta. Suosittelemme saunavuoron varaamista ennakkoon, mutta luonnollisesti myös paikan päällä voi tehdä saunomispäätöksen jos lauteilla on tilaa.

Saunamaksu on 16 € / saunoja ja vuoron pituus on noin 2 tuntia. Alle 12-vuotiaat saunovat veloituksetta. Veloitukseen sisältyy pesuaineet sekä laudeliina, pyyhkeitä on vuokrattavissa erikseen vohvelibaaristamme 5 € veloituksella.

Saunan pukuhuonetilat ovat vielä kaudella 2017 erittäin pienet joten toivomme ymmärrystä ja avointa mieltä vierailtamme. Vuonna 2018 saarelle saadaan kunnostettua lisätiloja jolloin pukuhuonekapasiteettia saadaan kasvatettua.

Saunan vastaanoton numero on 044 71 99 409