KESÄN 2023 REKRYT OVAT KÄYNNISTYNEET!!!

Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii työntekijöitä kesäkaudelle 2023. Suloinen saaremme sijaitsee vain 10 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Saarella sijaitsee ravintola, yleinen sauna, juhla- ja tapahtumatilana palveleva Miinamakasiinit, muutama kokoustila sekä kahvila/baari. Lonnan Hyväntuulenkeidas yrityksenä on paikka, jossa luodaan hyviä ja iloisia hetkiä. Hetkiä, jotka muistetaan pitkään – monessa tapauksessa aina.

Tarjoamme hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, joka on tärkein työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä eri pisteiden kanssa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia Lonna-hetkiä saaristossamme!

Nyt etsimme joukkoomme

 

LONNAN RAVINTOLAAN: RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ, HOVIMESTAREITA, TARJOILIJOITA, FOODRUNNEITA/SALIAPULAISIA, KOKKEJA JA KEITTIÖN VUOROMESTAREITA

Ravintolassamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien.

Ravintolapäällikkönä sinulla on jo useamman vuoden kokemus alalta ja tiimin vetämisestä. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja pää kylmänä vauhdikkaan serviisin aikana. Vastuunasi on sujuvaan serviisiin valmistautuminen, ravintolatiimin valmiuksien ylläpito ja tukeminen sekä palveluiden kehittäminen ja eteenpäin vieminen.

Hovimestarina emme vaadi sinulta välttämätöntä kokemusta oman tiimin vedosta tai esimiestyöstä, toki on hyvä, että muutama vuosi kokemusta löytyy tarjoilijan työstä, mutta tärkeintä on oma asenne ja halu oppia. Me haluamme antaa sinulle avaimet menestyä uudessa pestissäsi ja toimia upeana ponnahduslautana urallesi.

Tarjoilijana puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, ehkä omaat jo hieman kokemusta ravintolan sykkeessä toimimisesta. Rakastat tuottaa asiakkaalle ihania ruoka- ja juomakokemuksia eikä hymysi hyydy kiireessä.

Saliapulaisena sekä foodrunnerina sinulla ei tarvitse olla vielä vankkaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu oppia on se mikä ratkaisee! Meillä on myös mainiot etenemismahdollisuudet yrityksessämme, jos kaipaat kesän kuluessa lisähaasteita.

Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.

Vuoromestarina sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä.  Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

 

LONNAN MIINAMAKASIINEILLE: HOVIMESTAREITA JA JUHLA- JA TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ

Lonnan Miinamakasiinit on ainutlaatuinen juhlatila, jossa on vietetty häitä, yritysjuhlia sekä yleisötapahtumia jo vuodesta 2016. Makasiineilla pääset huolehtimaan, että saarivieraillamme on mitä parhaimmat juhlat ja pääset tarjoilemaan erilaisissa tilaisuuksissa.

Hovimestarina sinulla on jo kokemusta oman tiimin luotsaamisesta, hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia ja sinulla pysyy langat käsissäsi vauhdikkaissakin tilanteissa.

Juhla- ja tapahtumatyöntekijänä sinulla voi olla jo hieman kokemusta vastaavasta työstä, mutta asenne on se mikä ratkaisee! Jos siis olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija, olet luultavimmin etsimämme henkilö.

 

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja mielettömälle kesäfiilikselle sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, laita meille avoin hakemus ja cv 12.3 mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi.

Olemme auki toukokuun alusta syyskuun loppuun ja pystymme mukavasti räätälöimään erimittaisia työsuhteita.