VUOROMESTAREITA JA KOKKEJA

Kesä etenee kivaa vauhtia, vieläkö on suunnitelmat avoinna? Nyt meillä olisi tarjolla sulle unelmahommaa Helsingin saaristossa! Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii kokkeja ja vuoromestareita Lonnan saaren ravintolaan sekä Suomenlinnan Adlerfeltiin.

Lonnan saari sijaitsee vain 10 minuutin vesibussimatkan päässä Helsingin Kauppatorilta sekä Suomenlinnasta. Saarella on erilaisia palveluita ravintolan lisäksi, kuten yleinen sauna, juhla- ja tapahtumatilana toimivat Miinamakasiinit sekä kahvila & baari.

Adlerfelt sen sijaan sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella vain 20 minuutin päässä Helsingin Kauppatorilta. Adlerfeltissa on ravintolan lisäksi Adler Wine House-kesävinkkubaari.

Lonnan Hyväntuulenkeidas yrityksenä on paikka, jossa luodaan hyviä ja iloisia hetkiä. Hetkiä, jotka muistetaan pitkään – monessa tapauksessa aina.

Tarjoamme tunnelmallisen, hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamistasi. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi.

Ravintoloissamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien. Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Vuoromestarina sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja ajatuksella tehdylle ruoalle, sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet aivan varmasti etsimämme henkilö!

Palkkaus 2500-3000/kk. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@lonna.fi tai soita meidän keittiöpäällikölle Tomi Laaksolle +358 44 7199407.

Toivottavasti kohtaamme pian saaristossa!