Myynnin päällikkö

Oletko aina haaveillut luovasta myyntityöstä inspiroivassa ympäristössä?

Mahdollisesti juuri merellisen Helsingin upeimmissa puitteissa Lonnan saaren, Suomenlinnassa sijaitsevan Adlerfeltin sekä Fregatin purjealusten parissa?

No hei, kävipä mukavasti. Meillä olisi juuri sulle sopiva pesti.

Lonnan Hyväntuulenkeitaan tavoitteena on vahvistaa asemaansa entisestään Helsingin saaristossa tarjoten ilahduttavia ja mieleen jääviä kokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin ympäri vuoden. Kaikessa tekemisessä tahdomme aina pitää erittäin hyvää huolta sekä saariston vieraista että omasta henkilökunnastamme.

Etsimme iloiseen joukkoomme myynnin päällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueenasi on koko yrityksen myynnin organisoiminen ja kehittäminen. Toivomme sinulla olevan jo hyvä käsitys kokous-, ravintola- ja tapahtuma-alan toiminnasta. Olet aikaansaava ja oma-aloitteiset sekä vastuullisen innostavat työskentelytavat ovat sinulle jo ominaisia. Tulet samalla toimimaan tärkeänä osana kokonaisuuden sekä palvelujen suunnittelu- että markkinointitiimiä.

Mahdollistamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn loistavassa tiimissä ja näin pääset omalla osaamisellasi kehittämään ja luomaan Helsingin saariston vieraille hyviä hetkiä.

Kivaa, jos saisimme sinulta vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 30.11.2021 mennessä. Annathan persoonasi loistaa ja lähetä hakemus osoitteeseen rekry@lonna.fi
Aloitamme haastattelut välittömästi ensimmäisen inspiroivan hakemuksen osuessa kohdalle.
Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuoden 2022 aikana.

Lisätietoja tarvittaessa:
Tellu Hautala
+358 442392690