Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii työntekijöitä Lonnan saaren ihastuttavaan ravintolaan kesäkaudelle 2022. Suloinen saaremme sijaitsee vain 10 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Saarella sijaitsee monia palveluita, kuten ravintola, yleinen sauna, juhla- ja tapahtumatilana palveleva Miinamakasiinit, kokoustiloja sekä kahvila/baari. Lonnan Hyväntuulenkeidas yrityksenä on paikka, jossa luodaan hyviä ja iloisia hetkiä. Hetkiä, jotka muistetaan pitkään – monessa tapauksessa aina.

Tarjoamme hauskan ja suvaitsevaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, joka on tärkein työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä eri pisteiden kanssa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia Lonna-hetkiä saaristossamme!

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja mielettömälle kesäfiilikselle sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus, jossa ilmaiset mitä työtä olet hakemassa, sekä cv 20.2. mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi

Olemme auki toukokuun alusta syyskuun loppuun ja pystymme mukavasti räätälöimään erimittaisia työsuhteita.

Nyt etsimme joukkoomme:

 

Ravintolan tarjoilijoita, hovimestareita, kokkeja, keittiön vuoropäälliköitä ja foodrunnereita/saliapulaisia

Ravintolassamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien.

Tarjoilijana olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija, ja ehkä omaat jo hieman kokemusta ravintolan sykkeessä toimimisesta. Rakastat tuottaa asiakkaalle ihania ruoka- ja juomakokemuksia eikä hymysi hyydy kiireessä.

Hovimestarina sinulla on jo muutamia vuosia kokemusta alalta ja ehkä myös tiimin vetämisestä. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja pää kylmänä vauhdikkaan serviisin aikana. Vastuunasi on sujuvaan serviisiin valmistautuminen sekä ylläpito koko ravintolan osalta sekä vuorossa olevan tiimin valmiuksien ylläpito ja tukeminen.

Saliapulaisena sekä foodrunnerina sinulla ei tarvitse olla vielä vankkaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu oppia on se mikä ratkaisee! Olet iloinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy kiireessä.

Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

Keittiön vuoropäällikkönä sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä.  Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

 

Juhlatilojen hovimestareita ja tapahtumatyöntekijöitä

Lonnan Miinamakasiinit on ainutlaatuinen juhlatila, jossa on vietetty häitä, yritysjuhlia sekä yleisötapahtumia jo vuodesta 2016. Makasiineilla pääset huolehtimaan, että saarivieraillamme on mitä parhaimmat juhlat ja pääset tarjoilemaan erilaisissa tilaisuuksissa.

Hovimestarina sinulla on jo kokemusta oman tiimin luotsaamisesta, hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia ja sinulla pysyy langat käsissäsi vauhdikkaissakin tilanteissa.

Tapahtumatyöntekijänä sinulla voi olla jo hieman kokemusta vastaavasta työstä, mutta asenne on se mikä ratkaisee! Jos siis olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija, olet luultavimmin etsimämme henkilö.

 

Kahvilan vuorovastaavia ja kahvilatyöntekijöitä

Ihastuttava kahvila-baarimme tarjoilee herkullisia vohveleita ja virvoittavia juomia spontaaneille saarifiilistelijöille, sekä vastaa saaren kokousvieraiden tarjoiluista. Iltaisin saunalta tulevat vieraat voivat piipahtaa kahvilan terassille pienelle purtavalle tai lasilliselle.

Vuorovastaavana toivomme sinun rakastavan asiakaskohtaamisia ja olevan kiinnostunut kehittämään kahvilan ruoka- ja juomatuotetta eteenpäin. Vuorovastaavana sinulla on jo muutamia vuosia kokemusta alalta ja ehkä myös tiimin vetämisestä.

Kahvilatyöntekijänä sinulla voi olla jo hieman kokemusta vastaavasta työstä, mutta asenne on se mikä ratkaisee! Jos siis olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija, olet luultavimmin etsimämme henkilö.

 

Saunamajureita

Lonnan yleinen sauna palvelee vieraitaan suurella sydämellä. Lämpimät löylymme ovatkin päässeet kaupunkilaisten suosioon. Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka haluavat varmistaa saunavieraidemme viihtyvyyden. Vastaat osaltasi saunan lämmityksestä ja puhtaanapidosta, asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea, olet mukana luomassa unohtumatonta Lonna-hetkeä vieraillemme.